Canisterapeutická přípravka 2015

28.02.2015 10:00
Přípravka bude zahrnovat teoretickou část (úvod) + materiály v elektronické podobě (zkušební řád + teorie) + praktickou část, kde budeme s Vašimi psy procvičovat jednotlivé cviky dle zkušebního řádu.

Intenzivka bude probíhat ve 4 lekcích o délce cca 120 minut a canisterapeutické zkoušky na nečisto cca 180 minut.

28.2., 7.3., 14.3., 21.3. - přípravné lekce - vždy od 10.00 do 12.00 (místo konání - Kandertova 11, Praha, mapa zde: https://www.mapy.cz/s/90mb - podmínky pro cvičení v krytém prostoru na konci popisu události)

28.3. - canisterapeutické zkoušky na nečisto - od 10.00 do 13.00 (místo konání - Psí škola Canikenny, Praha - Vinoř, mapa zde:
https://canikenny.webnode.cz/kontakt/ )

Cena 1 lekce o délce 120 ...min - 550,- Kč

Cena canisterapeutických zkoušek (cca 180 minut) na nečisto 750,-

Maximální počet psů na přípravce 5.

Maximální počet psů na canisterapeutických zkouškách na nečisto 10.

Canisterapeutické zkoušky budou probíhat pod záštitou Centra pro výcvik psů Alfa v průběhu měsíce dubna (termín bude upřesněn) v Jílovém u Prahy.

Pro přihlášení na intenzivní přípravku využijte prosím e-mailu info@canikenny.cz. Záloha jako rezervace Vašeho místa na přípravce činí 550,- Kč a je splatná po Vašem přihlášení, je nevratná a bude Vám odečtena z celkové ceny kurzovného, na každé přípravce tudíž zaplatíte 550,- Kč a na zkouškách na nečisto jen 200,- Kč
přednost mají Ti, co se přihlásí na všechny 4 lekce přípravky.

Informace a upozornění pro výcvik v krytém výcvikovém prostoru

Krytý prostor o velikosti 6 x 10 metrů se nachází na Praze 8, v ulici Kandertova 11.
Bezplatné parkování přímo před výcvikovým prostorem.
Výborná dostupnost MHD - tramvaje č. 3 a 10 (zastávka U Kříže).

- cvičí se na koberci, tudíž je vhodné chodit na lekce s čistým a řádně vyvenčeným psem
- v případě deště či sněhu noste prosím svému psovi ručník na otření tlapek (voda je k dispozici ve výcvikovém prostoru)
- do výcvikového prostoru se budeme přezouvat, tudíž si sebou noste prosím přezůvky
- na lekci choďte prosím včas, aby na Vás ostatní nemuseli čekat
- před začátkem lekce Vás hromadně vyzvednu, čekejte prosím na travnatém plácku naproti vchodu a ne přímo před vchodem do domu, aby obyvatelé mohli volně procházet
- k výcvikovému prostoru půjdeme společně domovní chodbou přes dvorek vždy se psy na vodítku a budeme dbát na to, aby neštěkali a neznečišťovali majetek domu (na dvorku ve vnitrobloku není dovoleno venčení a taktéž ve výcvikovém prostoru samotném)
- ve výcvikovém prostoru je k dispozici malá šatna, WC a umyvadlo
- v případě, že dojde k poškození majetku domu nebo výcvikového prostoru nebo jeho vybavení Vám bude ihned vyúčtována odpovídající finanční náhrada