Lekce klikru pro dvounožce - PRAXE v krytém

05.03.2016 13:00

Na této lekci se budeme věnovat správnému plánování tréninku, přesnému načasování kliku, postupům k jednotlivým cvikům apod..


  Budeme trénovat bez psů (nechte je tedy odpočívat doma), abychom měli prostor na to "dělat chyby" a opravovat je v klidu bez časového presu, což se psy nelze (se psy musíte operativně a intuitivně změnit okamžitě plán nebo ukončit trénink, aby jste netápali Vy i pes).


 Nebude se zde probírat teorie, ale budeme pouze řešit jednotlivé úkoly :-) Jedná se o navazující lekci klikru pro dvounožce, tudíž je vhodné absolvovat nejprve Lekci pro dvounožce včetně teorie, která proběhne 20.2. od 16.00 (pokud máte teorii natolik zmáknutou, tak kli...dně přijďte i bez absolvování předchozí lekce :-) )


Termín: 5.3. od 13.00


Maximální počet lidí na lekci: 8


  Cena lekce: 350,-


  Pro závazné přihlášení na tuto lekci prosím použijte e-mail info@canikenny.cz. Pokud zrušíte svou účast méně než 24 hodin předem, bude požadována celá částka.


  Kde: krytý vytápěný výcvikový prostor Kandertova 11, Praha
          mapa zde: https://www.mapy.cz/s/90mb


  Bezplatné parkování přímo před výcvikovým prostorem.
  Výborná dostupnost MHD - tramvaje č. 3 a 10 (zastávka U Kříže). Prostor je vytápěn, plně osvětlen a je zde kompletní sociální zařízení.


  S sebou: klikr, skládací židličku nebo něco na sezení (pokud Vám vadí sedět na koberci s podkladem polyuretanové pěny), blok a tužku na případné poznámky.


  Informace a upozornění pro výcvik v krytém výcvikovém prostoru
- cvičí se na koberci,
- do výcvikového prostoru se budeme přezouvat, tudíž si sebou noste prosím přezůvky
- na lekci choďte prosím včas, aby na Vás ostatní nemuseli čekat
- před začátkem lekce Vás hromadně vyzvednu, čekejte prosím na travnatém plácku naproti vchodu a ne přímo před vchodem do domu, aby obyvatelé mohli volně procházet
- ve výcvikovém prostoru je k dispozici malá šatna, WC a umyvadlo
- v případě, že dojde k poškození majetku domu nebo výcvikového prostoru nebo jeho vybavení Vám bude ihned vyúčtována odpovídající finanční náhrada